Bezlaktózové · Bezlepkové · Dárkové recepty · Rychlé a snadné · Sladké pečené

JEDNODUCHÉ SUŠENKY Z BURÁKOVÉHO MÁSLA

PEANUT BUTTER LOVERS a jejich kuchařské okénko. Dnes si ukážeme recept, který je podobně náročný jako jíst burákové máslo rovnou ze sklenice lžičkou. Prostě ho zkuste, protože já jsem v nebi.

Pokud si burákové másla vyrobíte doma, tak tím výrazně snížíte cenu sušenek. A není to nic složitého.

Důležitá věc – s pseudoburákovým máslem to nefunguje. Musí to být kvalitní burákové máslo (žádná arašídová pomazánka s dalšími ingrediencemi navíc), jinak dopadnete takto

JEDNODUCHÉ SUŠENKY Z BURÁKOVÉHO MÁSLA

P: 1 hrnek (cup) burákového másla, 0,5 hrnku (cup) moučkového cukru, 1 vejce

PP: Smícháte ingredience, dostanete příjemné, voňavé a nelepivé těsto.

Rozdělíte ho na 45 kousků (přiměřený tvar nakrájím nožem).

Uděláte kuličku, kterou kris-kros zploštíte vidličkou na rovnoměrnou placičku o průměru cca 4 cm. Tohle doporučuji dělat už rovnou na plechu vyloženém pečícím papírem.

Upečete cca 10 minut na 180 stupňů.

Tohle sdílím!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *