PEANUT BUTTER LOVERS a jejich kuchařské okénko. Dnes si ukážeme recept, který je podobně náročný jako jíst burákové máslo rovnou ze sklenice lžičkou. Prostě ho zkuste, protože já jsem v nebi.
Pokud si burákové másla vyrobíte doma, tak tím výrazně snížíte cenu sušenek. A není to nic složitého.
Důležitá věc – s pseudoburákovým máslem to nefunguje. Musí to být kvalitní burákové máslo (žádná arašídová pomazánka s dalšími ingrediencemi navíc), jinak dopadnete takto
JEDNODUCHÉ SUŠENKY Z BURÁKOVÉHO MÁSLA
P: 1 hrnek (cup) burákového másla, 0,5 hrnku (cup) moučkového cukru, 1 vejce
PP: Smícháte ingredience, dostanete příjemné, voňavé a nelepivé těsto.
Rozdělíte ho na 45 kousků (přiměřený tvar nakrájím nožem).
Uděláte kuličku, kterou kris-kros zploštíte vidličkou na rovnoměrnou placičku o průměru cca 4 cm. Tohle doporučuji dělat už rovnou na plechu vyloženém pečícím papírem.
Upečete cca 10 minut na 180 stupňů.